Suomen käsityön museo 20.8.2010

Pelkkää paperia

Pelkkää paperia-kirja on mielenkiintoinen sukellus paperinvalmistuksen ja käytön historiaan. Paperin 2000-vuotinen kulttuurihistoria valottuu lukijalle faktatiedon, lukuisten tarinoiden ja kuvien avulla. Kirjan tietoiskut tuovat yllättäviä välähdyksiä meille niin tutusta ja arkisesta paperista.

Julkaisun artikkelit ovat kirjoittaneet paperiartesaani Hannele Hakanen, professori Esko Häkli, museolehtori Raija Manninen ja kulttuurineuvos Eero Niinikoski.

Kirja on runsaasti kuvitettu ja siinä on muun muassa kuvia suomalaisten paperitaiteilijoiden teoksista. Asiantuntijatekstien ohella kirjassa on selkeästi kuvitettuja ohjeita käsintehdyn paperin valmistamiseen. Ohjeita ja vinkkejä voivat hyödyntää aloittelijat ja pidemmälle ehtineet paperinvalmistajat.

Kirja perustuu Suomen käsityön museon kiertonäyttelyyn Jokapäiväinen paperimme ja Paperista taidetta -näyttelyihin, jotka olivat esillä museossa keväällä 2010.

Kirjan hinta 28,00 € + postikulut 4 €. Tilaukset Suomen käsityön museon Museokaupasta puh. (014) 266 4370 tai craftmuseum.info(a)jkl.fi

VINKKAA KAVERILLE
 
 
 
KOMMENTOI

Voit kommentoida julkisesti Facebook-tunnuksiesi avulla.
Muista hyvät tavat

 

Hae näyttelyitä

Etsi museoita

 

Tarkemmat hakukriteerit

 

 

 
 
 
Näytä täysi desktop-versio