Event
 

Kuvataiteilijan puheenvuoro verkossa – Eeva Peura: Näkyvä maailma ja fantasia

Pori Art Museum, Pori

  • 17.2.2021–29.4.2021

"Minua kiinnostaa se, miten näkyvä maailma ja fantasia, arkipäiväisyydet ja maagiset asiat voivat koskettaa ja olla samaan aikaan meille totta." Taiteilija Eeva Peura keskustelee työskentelystään näyttelyn kuraattori Saara Karhusen kanssa.

 

"Minua kiinnostaa se, miten näkyvä maailma ja fantasia, arkipäiväisyydet ja maagiset asiat voivat koskettaa ja olla samaan aikaan meille totta. Minulle teoksissani on enemmän kysymys teemojen ja asioiden tutkimisesta ja maalaamisen myötä esiin nousevista kysymyksistä kuin vastauksista ja valmiista konsepteista. Mitä tahansa voi tapahtua, sillä toisiinsa kuulumattomat ja hyvin hatarasti kuvitellut asiat voi maalauksen keinoin liittää yhteen."

Eeva Peuran puheenvuoro on Porin taidemuseon YouTube-kanavalla: https:/­/­www.youtube.com/­watch?v=7RPFDcXsqIc

Porin taidemuseon syksyn näyttelyt kertovat taiteen elinvoimasta, taiteessa itsessään piilevästä energiasta. Ne kertovat myös taiteen tekemisen sekä ihmisten erilaisten intohimojen ja elämänvalintojen mahdollistavan vapauden tärkeydestä. Näyttelyn taiteilijoita yhdistäviä kiinnostuksen kohteita ovat undergroundkulttuurit, runot, rakkaus, intohimo ja punk.

Puheohjelmassa ajatuksiaan ovat jakamassa taiteilijat Viljami Heinonen ja Eeva Peura sekä muusikko Iida-Milla Saarinen ja ikuinen punkkari, molekyylibiologi Howy Jacobs. Tilaisuudet siirtyvät verkkoon Porin taidemuseon YouTube-kanavalle.

PUHEOHJELMA:
YouTube-kanavalla Pori Art Museum | Kuvataiteilijan puheenvuoro –Viljami Heinonen
YouTube-kanavalla Pori Art Museum | Muusikon puheenvuoro – Iida-Milla Saarinen
YouTube-kanavalla Pori Art Museum | Kuvataiteilijan puheenvuoro – Eeva Peura: Näkyvä maailma ja fantasia
Tilaisuus siirtyy verkkoon | Punk and Me – Howy Jacobs, a British molecular biologist based in Tampere

Share this with your friends!

Museum contact details

Pori Art Museum
Eteläranta, 28100 Pori

(044) 701 1080

Museum website

Admission fees

Admission with Museum Card
Admission with Museum Card

8/4/3 €. Perhelippu 16 €. Alle 18-vuotiailla vapaa pääsy viikonloppuina ja pyhinä.

Payment methods

Käteinen, pankki- ja luottokortti, Edenred-virikeseteli, Edenred-kortit, MyEdenred-sovellus, Smartum liikunta- ja kulttuuriseteli, Smartum Pay