Koronaepidemian vaikutukset Museokortin kyttn Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin
Tynantajan tarjoamat kulttuuriedut voi kytt mys Museokorttiin. (Kuva: Ella Karttunen)

Maksa Museokortti kulttuurieduilla: lista kulttuuri- ja virike-eduista

Työnantajan tarjoamalla kulttuuriedulla ostat kätevästi uuden Museokortin tai jatkat nykyisen korttisi voimassaoloa. Uuden Museokortin voimassaoloaika alkaa vasta ensimmäisestä museokäynnistä, joten kortin voi ostaa huoletta, vaikka et ottaisi sitä heti käyttöösi.

Museokortti on loistava sijoitus omaan hyvinvointiin ja kortin voi maksaa useimmilla kulttuurieduilla verkkokaupassamme. Täysin uuden Museokortin käyttöaika alkaa vasta ensimmäisestä museovierailusta, joten kortti ei kulu ennen sen käyttöönottoa. Kulttuurieduilla voit myös jatkaa nykyisen korttisi voimassaoloa.

Museokortin verkkokaupassa maksutapoina käyvät:

  • Smartumin kulttuurisaldo
  • Edenred-kortti
  • ePassi
  • Eazybreak

Monet museot hyväksyvät maksuvälineinä kulttuuri- ja virike-etuja. Ennen museossa asioimista maksutavat kannattaa tarkistaa museokohteen omilta verkkosivuilta.

Muistathan, että kulttuuriedut ovat henkilökohtaisia, joten voit käyttää niitä vain ostaessasi Museokortin itsellesi. Laki estää kulttuuriedun käyttämisen lahjaostoksiin.

Täysin uuden Museokortin pääset ostamaan täältä. Nykyisen korttisi voimassaoloa taas voit jatkaa täällä. Jos Museokorttisi on vielä voimassa, niin nykyiseen voimassaoloon lisätään suoraan 12 kuukautta. Jos korttisi on jo umpeutunut niin uusi 12 kk voimassaolo alkaa ostopäivästä.

Museokortilla koet suurimmat, merkittävimmät ja kiinnostavimmat museot ja paikalliset aarteet. Nähtävää riittää historian, taiteen, designin, luonnon, tekniikan tai vaikkapa jääkiekon ystäville. Poikkea museossa milloin vain!

Osta Museokortti kulttuurieduilla

Jatka korttisi voimassaoloaikaa kulttuuriedulla

 

Kerro tst mys ystvillesi!