Sivustoa päivitetään. Tämä on beta-versio.
 
Ravintola/kahvila
Sisaanpaasy museokortilla
 

Boutique Hotel Sawohouse ja Ravintola Sabor House Kitchen & Bar

Boutique Hotel Sawohouse ja Ravintola Sabor House Kitchen & Bar
Tarhakuja 1,
70780 Kuopio

Pieni hyväntuulinen, kodikas hotelli, espanjalais-skandinaavinen lounas- ja ala carte -ravintola, kahvila sekä monipuolinen kokoontumis- ja tapahtumapaikka

 
Sawohouse on hotellin, ravintolan ja tapahtumatilojen muodostama kokonaisuus, joka sijaitsee noin 7 km päässä Kuopion keskustasta.
Sawohouselle on helppo poiketa moottoritieltä ja maksuton parkkipaikka mahdollistaa suurtenkin ajoneuvojen paikoituksen. Erinomaiset kulkuyhteydet keskustaan, linja-autot kulkevat Sawohouselta keskustaan puolen tunnin välein.

Perinteikäs matkailu– ja viihdekeskuskäytössä ollut kiinteistö on kokenut täydellisen muutoksen ja avattu uudelleen viihtyisäksi hotelli-, ravintola- ja tapahtumapaikaksi. Sawohouse on saanut kiitosta matkailijoilta erityisesti rauhallisesta sijainnista, rennosta ja kodikkaasta tunnelmasta ja tasokkaasta ravintolasta sekä erinomaisesta palvelusta.

Pienessä hyväntuulisessa Boutique Hotel Sawohousessa on 18 uniikkia persoonallisesti sisustettua huonetta (maksimi majoituskapasiteetti 37 henkilölle ) Huonehintaan kuuluu runsas buffet aamiainen sekä saunaosaston veloitukseton käyttö arki-iltaisin naisten ja miesten saunavuoroilla. Hotellilla on myös pieni hyvinvointipalveluja tuottava keskus, josta saatavilla erilaisia hyvänolon hoitoja, kuten hierontaa, kauneus-, hemmottelu-, ja rentoutushoitoja sekä sekä Passion Golf Studio, jossa kaksi ajanvarauksella käyttöön varattavissa olevaa golf simulaattoria.

Tunnelmallinen ravintola Sabor House Kitchen & Bar tarjoaa tasokkaita espanjalais-skandinaavisen keittiön makuelämyksiä, jossa puhtaat suomalaiset ja mahdollisuuksien mukaan lähituotetut raaka-aineet yhdistyvät perinteiseen espanjalaiseen reseptiikkaan ja keittotaitoon.

Aamiainen on tarjolla arkisin klo 8-10 ja viikonloppuisin klo 8-10.30. Maistuva keittolounas ja runsas salaattibuffet on tarjolla arkisin klo 10.30 – 14.00 , ja Ala Carte keittiön espanjalaisista herkuista pääsee nauttimaan tiistaista – lauantaihin klo 18.00 – 21.30. Tarjolla olevat ruokalistat perustuvat kauden parhaimpiin, kotimaisiin ja lähellä tuotettuihin tuoreisiin raaka-aineisiin. Kaikki ruoka tehdään paikan päällä alusta loppuun saakka itse. Listalta löytyy esimerkiksi erilaisia maukkaita liha- ja kala-annoksia, pikkunälkään tai seurueelle jaettavaksi erilaisia tapas-annoksia ja paellaa sekä raikkaita kasvisruokavaihtoehtoja sekä herkullisia jälkiruokia. Hotellin viinibaarissa voi nauttia laadukkaita viinejä Espanjasta, Italiasta, Portugalista, paikallisia lähipanimoiden oluita sekä alkoholittomia juomia.

Sawohouse on myös monipuolinen kokous- ja tapahtumapaikka. Maan alla sijaitsevissa Sawohouse Underground -tiloissa sijaitsevat 100m2 kokoustilat sekä n. 700m2 monitoimitila, jossa järjestetään ympäri vuoden erilaisia yleisötapahtumia kuten koulutuksia, kokouksia, konsertteja, näyttelyitä, messuja, myyjäisiä jne.

Kesäaikaan Sawohousen sisäpihalta löytyy kaunis puutarha ja suuri avara kesäterassi, jossa viihtyisiä oleskelupaikkoja. Kesäterassilla ja ravintolassa on myös usein maksuttomia livemusiikkiesityksiä ja tapahtumia viikonloppuisin.

Kerro tästä myös ystävillesi!

Tulostusversio sivusta

Yhteystiedot

Boutique Hotel Sawohouse ja Ravintola Sabor House Kitchen & Bar
Tarhakuja 1,
70780 Kuopio

010 338 9490
sales@sawohouse.fi

Kotisivut

Edut Museokortilla

 • Lounaspöytä -10%


  Voimassa lounasaikaan arkipäivisin ympäri vuoden,

  Edun saa näyttämällä kassalla Museokorttia

 • Majoitustarjous -10%


  Voimassa 31.12.2020 saakka

  Edun saat näyttämällä kassalla Museokorttia maksun yhteydessä

  Voit varata palvelun puhelimitse tai sähköpostilla. Mainitse olevasi Museokortin omistaja, jotta saat edun käyttöösi.

 • Kahviotuotteet -10 %


  Voimassa ympärivuotisesti

  Edun saat näyttämällä kassalla Museokorttia

Saat edun käyttöösi Museokortilla. Varaudu esittämään Museokorttisi tai tunnistautumistietosi Museokortti-sovelluksesta. Huomioithan, että osa palveluista tulee varata ennakkoon ja niiden saatavuus vaihtelee kapasiteetin mukaan.

Aukioloajat

Maanantaisin klo 8.00 - 21.00
Tiistaista Lauantaihin klo 8 - 22.00
Sunnuntaisin klo 8.00 - 18.00

 
.