Sivustoa päivitetään. Tämä on beta-versio.
 
Ravintola/kahvila
Sisaanpaasy museokortilla
 

Ägräs Taproom

Ägräs Taproom
Peltorivi 7,
10470 Fiskars

Suomen tunnelmallisin ja piilotetuin tislaamobaari Fiskarsin ruukin keskellä. Tarjolla kierroksia, tastingeja, tapahtumia ja tietysti paikallisten artesaanijuomavalmistajien tuotteita.

 
Ägräs Taproom on tislaamon kyljessä sijaitseva teollisuushenkinen maisteluhuone, jossa paikallisten juomien lisäksi tarjolla kahvia ja pientä purtavaa.

Tislaamon tuotteisiin kuuluvat sekä omat tislatut tuotteet, gin ja akvavit, että Fiskarsin Panimon ja Kuura Ciderin sekä Noita Wineryn tuotteet. Taproomin cocktailista on tulos tarkoin valikoiduista makuyhdistelmistä, jossa villiyrtit ja paikallisuus näkyy ja maistuu.

Teollisuushenkisen maisteluhuoneen sisutuksessa on käytetty paikallista osaamista ja seiniä koristaa vaihtuva taidenäyttely. Isojen tislaamoon avautuvien ikkunoiden ansiosta vierailija pääsee seuraamaan tislaamon päivittäistä työtä.

Tislaamokierroksia ja tastingeja ryhmille voi tiedustella ja varata osoitteesta info@agrasdistillery.com

Kerro tästä myös ystävillesi!

Tulostusversio sivusta

Yhteystiedot

Ägräs Taproom
Peltorivi 7,
10470 Fiskars

0451132015
taproom@agrasdistillery.com

Kotisivut

Edut Museokortilla

 • Skåla och måla-taidetta ja tastingia -10% museokortin jäsenille


  Voimassa ympärivuotisesti.

  Ryhmille suunnatussa skåla och måla- ohjelmassa päästään rentoutumaan, nauttimaan ja inspiroitumaan Fiskarsin ruukin luovasta ympäristöstä asiantuntevan oppaan johdolla.
  Nauttiminen paikallisista käsityöläisalkoholeista yhdistyy irrottelevaan taidetyöpajaan paikallisen taiteilijan johdolla.

  Tastingin yhteydessä kokeilemme yksinkertaisia ja hauskoja tekniikoita, joita on mahdollista käyttää ilman aikaisempaa kokemusta.

  Taidetyöpajatyöskentelyn ääressä annetaan makuelämyksille visuaalinen muoto. Luovaa toimintaa, herkkää kynänjälkeä, vapaata skissailua.

  Voit varata palvelun puhelimitse tai sähköpostilla. Mainitse olevasi Museokortin omistaja, jotta saat edun käyttöösi.

 • Drinkkejä ja historiaa Fiskarsin ruukilta - kirja 12€ (norm.14€)


  Voimassa ympärivuotisesti.

 • Ägräs Distilleryn tislaamokirros ja tasting 22€ (norm.25€)


  Voimassa ympärivuotisesti.

  Ryhmän minimikoko 5hlöä.

  Voit varata palvelun puhelimitse tai sähköpostilla. Mainitse olevasi Museokortin omistaja, jotta saat edun käyttöösi.

Saat edun käyttöösi Museokortilla. Varaudu esittämään Museokorttisi tai tunnistautumistietosi Museokortti-sovelluksesta. Huomioithan, että osa palveluista tulee varata ennakkoon ja niiden saatavuus vaihtelee kapasiteetin mukaan.

Aukioloajat

Heinäkuussa avoinna joka päivä vähintään klo 12-18. Tapahtumien aukiolot löytyvät yrityksen Facebook & Instagram-sivuilta.

 
.