Black Friday -erbjudande: Museikortet nu till årets lägsta pris 59 €! Köp här

Museikortet - din inträdesbiljett till 310 museer!

Kom och delta i en kulturresa under ett år! Museikortet (69€) är din inträdesbiljett till över 300 museer från Åland till Enare. Kortet är i kraft i ett år från det första museibesöket.

Med Museikortet kan du uppleva Finlands största, viktigaste och mest intressanta museer och lokala skatter. Här finns mycket att se för alla som gillar historia, konst, design, natur, teknik eller ishockey. Titta in på museet när som helst!


Bekanta dig med över 300 museer med fantastiska utställningar och evenemang med hjälp av Museikortet.
Hitta museer på kartan och planera smidigt dina egna museirundturer.
Giltighetstiden på 12 månader börjar från ditt första museibesök och löper därför inte ut innan du använder kortet på ett museum.

Köp Museikort (69€) här -->


 

Lataa Museokortti-sovellus ja museot ovat aina mukanasi!

lataa App Storesta   lataa Google Playsta

1

Köp ett Museikort på museet eller på nätet

Du kan köpa ett Museikort på museet, Museikortets nätbutik och Museikortet-appen. Vid köp på nätet får du kundnumret per sms och e-post.

2

Registrera dig som Museikortsanvändare

Om du har köpt Museikortet på ett museum eller hos en återförsäljare kan du registrera dig som användare med formuläret på museot.fi/kirjaudu inom två veckor. Det fysiska kortet skickas per post inom 2–3 veckor.

3

Titta in på museet när som helst!

Grattis! Framför dig har du en årslång kulturresa som erbjuder utställningar från Åland till Enare.

 

Museikortet är en årslång kulturresa till över 300 museer i Finland

Bege dig ut på en kulturresa! Museikortet (69 €) är din inträdesbiljett till över 300 museer från Åland till Enare. Kortet gäller i ett år räknat från den dag kortet använts första gången. Med Museikortet kan du uppleva Finlands största, viktigaste och mest intressanta museer och lokala skatter. Här finns mycket att se för alla som gillar historia, konst, design, natur, teknik eller ishockey.

Museikortet (69 €) finns att köpa i alla museers biljettkassor eller i nätbutiken på museot.fi. Kortet kan användas direkt när du köper den i nätbutiken. Kundnumret som skickas som sms och per e-post fungerar som inträdesbiljett direkt. Det gula plastkortet skickas per post inom 2–3 veckor. Du kan även använda Museikortet via appen.

Om du redan har ett Museikort kan du när som helst förlänga giltighetstiden på kundsidan. Förnyelse av Museikort innan det löper ut kostar endast 64 €.


Ett nytt Museikort till dig själv eller i gåva 69 €


Förläng giltighetstiden (64/69€)”Museikortet är en genialisk uppfinning, för det sänker tröskeln för att titta in också på sådana utställningar man annars inte skulle ta sig till.”

- Helsingin Sanomat, ledare 23.10.2018