Sivustoa päivitetään. Tämä on beta-versio. Anna palautetta.
 
Evenemang
 

Vanhankaupungin kävelykierrokset

Tekniska museet , Helsinki

  • 16.8.2020–27.9.2020 (12:00-13:30)

Miten Helsingin kaupungin tarina alkoi? Keitä Vanhassakaupungissa asui ja mitä siellä tehtiin? Millaisia vaiheita kaupunginosalla on ollut?

 

Tekniikan museo järjestää elo-syyskuussa seitsemänä peräkkäisenä sunnuntaina klo 12.00 opastettuja kävelykierroksia Helsingin Vanhassakaupungissa. Kierrokset pidetään 16.8, 23.8, 30.8, 6.9, 13.9, 20.9. ja 27.9.

Kierroksella kuullaan muun muassa Helsingin kuninkaankartanosta, vedenpuhdistuksesta ja alueen muusta teollisesta toiminnasta, kiivetään Kellomäelle, sekä tutustutaan raatihuoneen, kirkon ja hautausmaan paikkoihin.

Vanhankaupungin kävelykierrokselle lähdetään Tekniikan museon infosta ja kävelykierros päättyy Kustaa Vaasan puistoon. Kierros ei ole esteetön ja vaatii säänmukaiset varusteet. Kierroksen kesto on noin 1,5 tuntia. Emme suosittele kierrosta pienille lapsille.

Kierroksen hinta on 12€ ja lippuja voi ostaa Trafiikki-museoiden verkkokaupasta https://webshop.trafiikki.fi/ tai Tekniikan museon lipunmyynnistä. Verkkokaupasta (tai vaihtoehtoisesti verkkopankista) voit tulostaa tai tallentaa mobiililaiteellesi kuitin, joka toimii lippuna. Yhdelle kierrokselle mahtuu korkeintaan 15 osallistujaa, eli varaa paikkasi nyt!

Kävelykierroslippu sisältää sisäänpääsyn Tekniikan museoon.

Berätta för dina vänner!

Print version

Museets kontaktuppgifter

Tekniska museet
Viikintie 1, 00560 Helsinki

(09) 7288 440

Museets hemsida

Inträdesavgifter

Inträde med Museikortet
Inträde med Museikortet

10/7/5/0€

Betalningssätt

käteinen/pankkikortti
luottokortit Visa, Visa Electron ja MasterCard
Museokortti (kortin voi myös uusia tai ostaa museosta)

Tapahtuma-tyypit

 

.