Utställning
 Inträde med Museikortet
 

SULJETTU: Kiertokulku - Apajalahti, Jotuni, Juurinen

Trsknda konstmuseum, Jrvenp

  • 1.11.2020–31.1.2021

Kiertokulku-nyttely esittelee kolmen jrvenplistaustaisen nykytaiteilijan tuotantoa

 

Jrvenpn taidemuseo on suljettu Keusoten ja Etel-Suomen aluehallintoviraston suositusten mukaisesti ainakin 31.1. saakka koronaviruksen levimisen hillitsemiseksi. Valitettavasti Kiertokulku-nyttely ei en avaudu yleislle. Jrjestmme opastuksia nyttelyyn sosiaalisen median kanavissamme (Facebook ja Instagram)

Vuosikymmenten perint siirtyy vaikutteiden kiertokulkuna seuraaville sukupolville, jotka muovaavat siit jotain uutta ja aikaansa peilaavaa.

Siin miss Sampo Apajalahden lapsuudenkodin seinlt lytyneen Paul Osipowin teoksen tiukat rajaukset on tuotu Jrvenpn taidemuseon nyttelyyn tilallisessa muodossa, on Kim Jotunin partikkeleiksi hajoava mets ammentanut muotonsa Eero Jrnefeltin ikiaikaisista mnnyist.

Aika on kuitenkin virta menneest tulevaan ja sinne Jussi Juurinen kurottaa teoksellaan Tulevan arkisto. Hetkeen, joka on ihmisyksiln kuvittelukyvyn tuolla puolen, yli 8 000 vuoden pss.

Berätta för dina vänner!

Museets kontaktuppgifter

Trsknda konstmuseum
Kirjastokatu 8, 04400 Jrvenp

040 315 3881

Museets hemsida

Inträdesavgifter

Inträde med Museikortet
Inträde med Museikortet

7/6/4

Betalningssätt

Maksutapana ky kteinen ja yleisimmt pankki- ja luottokortit. Kulttuuriedut eivt ky maksuvlineen. Ryhmien laskuttaminen mahdollista.

öppet

Må  Stängd
Ti Stängd
On Stängd
Tu Stängd
Fr Stängd
Lö Stängd
Sö Stängd