Utställning
 Inträde med Museikortet
 

Tulkintoja

Loimaan taidetalo, Loimaa

  • 5.1.2021–28.3.2021

Hannu Sillanpn maalauksia

 

Maalaamisen ilo kohottaa siveltimen yls korkealle. Aiheena on valo joka on vri. Vri on ilo silmlle jo sinlln, mutta se vaikuttaa mys ihmisen mieleen. Oranssi maalaus syksyisess huoneessa virkist, ja sininen viilent tuntoja. Maalaan teokseni muistinkuvien varassa, se tarkoittaa sit, ett olen nhnyt nuo maisemat joskus. Mutta ne voivat olla mys pelkk fantasiaa. Luonto on minulle mystinen aihe, jota on vaikea tavoittaa, koska se on koko ajan liikkeess.

Toisaalta FT Cristina Bcksbacka Taidesalongista on luonnehtinut maalauksiani Naivistis-symbolistis-ekspressiivisiksi. Se tarkoittaa, ett teosten lapsenmielinen vertauskuvallisuus yhdistyy ilmaisuvoimaiseen muotoon. Tm on ollut ers vaihe
tuotannossani.

Maalaaminen on ihmiselle annettu kyky ilmaista sit mit sanoilla ei voi tuoda esiin. Salaperisyyden verhon takaa mielikuvitus loihtii aiheen nkyviin ja antaa sille lopullisen muodon. Maalari on valmiin teoksen ensimminen katsoja. Taiteellinen toteutus on lahja yleislle, jolla on mahdollisuus nhd ja kokea taideteos haluamallaan tavalla. Silloin katsojan vapaus toteutuu, kun hn silmilee valmista teosta ja lyt siit omaan elmns liittyvi asioita. On yksi teos, mutta kymmenen tulkintaa.

Hannu Sillanp

Berätta för dina vänner!

Museets kontaktuppgifter

Loimaan taidetalo
Rantatie 2, 32200

050 470 8767

Museets hemsida

Inträdesavgifter

Inträde med Museikortet
Inträde med Museikortet

3/2/0

Betalningssätt

kteinen, yleisimmt pankki- ja luottokortit.

öppet

Må  Stängd
Ti 13:00-18:00
On Stängd
Tu 13:00-18:00
Fr Stängd
Lö Stängd
Sö Stängd