Sivustoa päivitetään. Tämä on beta-versio.
 
Tapahtuma
 

Jouluista ohjelmaa lapsille

Herraskosken kanavamuseo

  • 1.12.2018–21.12.2024

Salapoliisityötä, askartelua ja opastuksia jouluteemalla.

 

Tonttujen tavaroita katosi vierailulla – tule auttamaan etsinnässä

Mobilia ja Joulupukki ovat solmineet pitkäaikaisen yhteistyösopimuksen, jonka perusteella lupaamme vuosittain antaa yhden ajoneuvon Korvatunturin tonttujen käyttöön. Sopimuksen mukaan tontut tulivat käymään Mobiliassa jo marraskuussa ja koristelivat ajoneuvon jouluiseksi. Mukana oli muutamia ahkeria tonttuja Korvatunturilta, ja koska kiire Joulupukin kotona on nyt valtava, niin siinähän sitten kävi niin, että osa tonttujen omista tavaroista katosi jonnekin museon sisätiloihin.
Kadoksissa on mm. tonttulakki, tumput, huopatossut ja lyhty. Niiden etsimiseen Mobilia toivoo lasten apua. Lapset pääsevät näyttelyyn ilmaiseksi etsimään tonttujen tavaroita aikuisen seurassa. Aikuisen pääsylippu on 12 €.

Joulutyöpaja

Jouluista ohjelmaa on tarjolla myös joulutyöpajan muodossa. Joulutyöpajassa on mahdollisuus värittää tai piirtää joulupukille kortti tai kirje sekä askarrella kivoja joulukoristeita. Materiaalimaksun suuruus on 3 €. Joulutyöpaja joka päivä klo 10-11 ja klo 13-14.

Lisäksi tarjolla on Joulun taikaa-opastukset 12.12., 15.12. ja 19.12. Opastuksista löytyy lisätietoa Mobilian tapahtumakalenterista

Kerro tästä myös ystävillesi!

Tulostusversio sivusta

Museon yhteystiedot

Herraskosken kanavamuseo
Herrasksentie 16, 34800 Virrat

0331404000

Museon kotisivut

Pääsymaksut

Ei Museokortti-museo

Vapaa pääsy

Tapahtuma-tyypit

Hakusanat

Joulu, askartelu, tonttu
 
Ei Museokortti-museo

.